GenelGündemITEOSon DakikaYazarlar

İsmet Dalcı TŞOF’a

9 Haziran'da zirve taçlanacak.

Haziran ayı çetin geçiyor. Martıtag mahkemesi ve göze batan kara böcekler turizim taşımacılığı adı altında korsan taşıacılıkta can yakıyor. Bakanlık himayesi altında tam gaz devam ediyor. Bununla birlikte bir takım aplikasyonlar aldıkları komisyon sebebiyle göze batmaya başladı. İTEO’nun yeni aplikasyonu piyasada çok konuşulan rakabeti sağlayacaktır. Böylece hem esnaf rahat bir nefes alırken müşterilerimiz de yüksek komisyon baskısından kurtulacak.

Fakat bir konu da var ki kritik bir aşamanın eşiğinde duruyor. Burada doğru tercihler Türkiye’nin ve esnafımızın geleceğini etkileyecek.

9 Haziran salı günü Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu seçimleri var. Mehmet Yiğiner bu seçimlere tek aday olarak giriyor. Sayın Yiğiner’in göreve geldiği günden beri başarılı icraatleri, futbol müsabakalarında korsana karşı bilboard yazıları gibi eylemleri sebebiyle esnafın desteğini almış bir lider olması gerçekten şoförlük mesleği açısından büyük bir değer taşıyor.

Bununla birlikte ekibinin de aynı kalitede, vizyon sahibi, temsil etkisi geniş ve girişken kişilerden olması gerekiyor. Biz bu durumda aklımıza ilk gelen ismi, yani İsmet Dalcı’yı düşünüyoruz. Federasyon yönetiminde İsmet Dalcı çok büyük katkıları olacak birikime sahip.

Türkiye’de taksi sektörü şoförlük mesleği içinde çoğunluğu teşkil ederken en hacimli üye sayısıyla İstanbul’un ve ülke içinde bir ağırlı olduğu inkar edilemez.

Mehmet Yiğiner de ne yaptığını bilen bir lider olarak yeni ekibinde İsmet Dalcı gibi birini katmak isteyeceğini düşünüyoruz. İsmet Dalcı şimdiden bu ekibe katılması konusunda hem plaka sahiplerinin hem de emekçi çalışanların desteğini almış durumda.

Belki de Türkiye tarihinde hem işveren hem de emekçi kesimin desteğini aynı anda alan tek başkan olma sıfatına sahip. Yaptığı çalışmalar ilk günden itibaren haber kanallarında yer almış, müşterilerin takdirini kazanmış ve taksi sektöründeki olumsuz algının rüzgarını tersine çevirmiştir.

Mehmet Yiğiner de yeni ekibinde bu vizyonda birini ekleyerek sektörümüzü zirveye taşıyacağına eminim.

Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor ve TŞOF yönetimine başarılar diliyoruz.

Taksi Dergisi Ekibi

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı

Reklam Engelleyicisi Kullanıyorsunuz

Lütfen reklam engelleyici eklentiyi devre dışı bırakıp sayfayı tekrar yenileyin